Κλινική ΡΕΑ

Χειρουργικό Τμήμα

signature

Η Κλινική ΡΕΑ μετά την πρόσφατη απόκτηση της άδειας Γενικής Κλινικής συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς και να διευρύνει τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες της. Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε και το πρότυπο Τμήμα Χειρουργικής Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων, πλήρως στελεχομένο και εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα επεμβατικά και διαγνωστικά εργαλεία. Βασικός συντελεστής αυτής της προσπάθειας είναι ο Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων και Διευθυντής του Κέντρου Θυρεοειδούς Αθηνών Δρ. Ελευθέριος Σπάρταλης. Αυτή η στρατηγική συνεργασία με την Κλινική ΡΕΑ δημιούργησε – για πρώτη φορά στα Νότια Προάστια – ένα ολοκληρωμένο και υπερσύγχρονο κέντρο χειρουργικής αντιμετώπισης των παθήσεων του Θυρεοειδούς Αδένα και των Παραθυρεοειδών.

 

O Διευθυντής Δρ. Ελευθέριος Σπάρταλης με την εξειδικευμένη χειρουργική του ομάδα, πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις στους άριστα διαμορφωμένους χώρους της Κλινικής.

 

Η Κλινική ΡΕΑ αποτελεί ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο το οποίο παρέχει άριστες υπηρεσίες υγείας και συμπεριλαμβάνεται στα κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας μας. Βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, επί της Λεωφόρου Συγγρού 383 και Πεντέλης 17, απέναντι από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Το τηλεφωνικό κέντρο του Χειρουργικού Τμήματος είναι [+30] 210 7210 580.